Gezondheidsdistricten neemt E-cig beleid – Columbia Basin Herald: News

Het beleid, dat in werking Jan. 1 gaat, beperkt de verkoop en distributie van elektronische damp apparaten en e-liquid (met of zonder nicotine) tot die 18 jaar of ouder. Onder het beleid, zal detailhandelaren hebben om te posten een teken dat staten verkoop aan jongeren zijn verboden. Producten moeten ook worden opgeslagen achter een toonbank of in een afgesloten kast. Daarnaast verkoop van automaten in plaatsen minderjarigen zijn aanwezig zijn verboden. Het nieuwe beleid komt ook overeen met het huidige roken in openbare plaatsen wet, in wezen verbiedt het gebruik van e-sigaretten op dezelfde plaatsen traditionele sigaretten zijn niet toegestaan.

Definitieve blik: Health Care apparatuur bedrijven – Yahoo News

Covidien steeg $.86 of.9 procent, tot $91.76. Patterson steeg $.22 of.6 procent, tot $39,75. PerkinElmer steeg $.57 of 1.2 procent, tot $48.25. Thermo Fisher wetenschappelijke Inc.

Gezondheid dialoogvenster ontvangt NCQA certificering voor 24/7 verpleegkundige Line – Yahoo Finance

Gezondheid dialoogvenster is toegewijd om een hoge kwaliteit programma’s en oplossingen en NCQA certificering is een belangrijke maatstaf om ervoor te zorgen we dat blijven doen gewoon Madu Penyubur Kandungan Al Mabruroh , zei David Barlow, SVP of Operations voor gezondheid dialoogvenster. NCQA is een particuliere, non-profit organisatie toegewijd aan het verbeteren van de gezondheidszorg. NCQA erkent en verklaart een breed scala van gezondheidszorg organisaties. Hij erkent ook clinici en praktijken op belangrijke gebieden van prestaties.

Gezondheid center opent in Chevy Chase–Gazette.Net

De opening zal beschikken over rondleidingen, toelichting door CEO Bernie Dancel, gratis stoel massages en hors d’oevres, en een loterij voor meer dan 500 dollar waard van therapieën van ‘s middags om 1:30 pm. Nava richt zich helpen klanten afzwakking van de gevolgen van veroudering, met gewichtsverlies programma’s en supplementen, combinatie van oosterse en westerse geneeskunde, volgens een persbericht. Haar personeel omvat artsen, diëtisten, sport voedingsdeskundigen, chiropractors, acupuncturisten, massagetherapeuten, Wellness-consultants en bussen van het leven. Copyright 2014 Post Gemeenschap Media, LLC/Gazette.Net

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s